PALVELUT JA HINNOITTELU

 
 

PALVELUT

Perusjalkahoito

Pikajalkahoito

Tehojalkahoito

Diabetesjalkahoito

Kynsien leikkaus

Varpaiden kynsien lakkaus

Perusjalkahoito kahdelle 

Jalkahoito laitosryhmä

Silikoniorteesi

Syylän poisto, vaatii min. 2 hoitokertaa

Palveluiden hinnat

PerusJalkahoito

Jalkojen tutkiminen ja hoitosuunnitelma. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Omahoito-ohjeistus suullisesti hoidon yhteydessä. Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan.

Kesto noin 60 min

65€

Pikajalkahoito

Aiakkaalle, kevyempään jalkojenhoitoon/yksittäisen ongelman hoitoon: esim. yksittäisen Syylän,  känsän, pienen kovettuman hoito. Hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Kesto noin 35 min

45€

Tehojalkahoito

Asiakkaalle, jolla on esim. paljon iho- tai kynsiongelmia. Jalkojen tutkimus ja hoitosuunnitelma. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Omahoito-ohjeistus kirjallisena. Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan. 

Kesto noin 90 min

80€

Diabetesjalkahoito

Jalkojen tutkimus ja hoitosuunnitelma. Suojatunnon arviointi jalkapohjasta monofilamentin avulla. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Käytössä diabeetikolle soveltuvat tuotteet sekä instrumentit. Omahoito-ohjeet kirjallisena. Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Jalkojen suojatunnon arviointia diabeetikolle suositellaan n. 6kk välein.

Kesto noin 90 min

80€

Kynsien leikkaus

Kynsien lyhennys ja siistiminen. Huom! paksuuntuneet kynnet ja mm. sieni-infektiokynnet vaativat perusjalkojenhoidon tai tehojalkojenhoidon (60 min tai 90 min.). Omahoito-ohjeet suulllisesti.

Kesto noin 30 min


30€

Perusjalkahoito kahdelle

kahdelle tai useammalle asiakkaalle  samassa osoitteessa kotikäyntinä.

Kesto noin 60 min/jalat

55€/jalat

Jalkahoito laitosryhmä

kolmen tai useamman henkilön perusjalkojenhoito laitoksessa.

Kesto noin 60 min/jalat

50 /jalat

Silikoniorteesi:

valmistan asiakkaan tarpeen mukaan tehdyn 2-komponentti silikoniortoosin. Orteesia tarvitaan mm. erilaisten varpaiden virheasentojen, kuten vasaravarpaan tai vaivaisenluun aiheuttamien virheasentojen korjaamiseen.

Orteesin käyttöohje kirjallisena.10-25 €

Syylän poisto    

Syylän poisto Verrutop- syylänhoitoliuoksella. Syylänpoisto vaatii usein 2-6 hoitokertaa. Tällöin syylänhoito sisällytetään perus- tai pikajalkahoitoon. 

Maksuvaihtoehdot

-Käteinen ja korttimaksut.

-Epassi/hyvinvointietuus.

-Laitosasiakkaille myös laskutusmahdollisuus. Laskutus sähköpostilla kuluitta tai postitettuna +3€.Meiltä saa myös Lahjakortit!

Terveydenhoidolliset jalkojenhoidot voi maksaa myös Epassin hyvinvointiedulla!

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta joudumme veloittamaan 50€ käyntimaksun.