Info


Palvelu tapahtuu asiakkaan luona Hämeenlinnan seudulla.

Tuon mukanani kaikki muut jalkojenhoitoon tarvittavat välineet. Sinun tarvitsee valita itsellesi vain mukava istuin. Jalkojenhoito onnistuu mainiosti myös niin, että asiakas on esim. vuoteessa makuuasennossa. 

Minulla on mukanani jokaiselle asiakkaalle puhtaaksi desinfioidut ja steriloidut jalkahoitovälineet, sekä kertakäyttöiset suojaimet, joilla jalkahoidon ympäristö ( lattia,vuode tms.) suojataan. Itselleni puen jokaiseen hoitoon puhtaat kertakäyttösuojaimet. 

Olen yksityinen terveydenhuollon palvelun tuottaja, toimintaani valvoo Valvira. Terveydenhuollon ammattilaisen tekemä jalkojenhoito on ennaltaehkäisevää ja toimintakykyä ylläpitävää jalkojenhoitoa. Erilaiset sairauksien tuomat haasteet otetaan huomioon hoidossa. Jokainen jalkojenhoito suunnitellaan yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.


Laitteisto asiakkaan luona
Laitteisto asiakkaan luona

Terveyttä edistävät ja tukevat jalkojenhoidot sisältävät erilaisten sairauksien ja virheasentojen aiheuttamien kiputilojen hoitamista sekä ennaltaehkäisyä. 

Tällaisia sairauksia ovat mm. diabetes, reumasairaudet, psoriasis, Parkinssonin tauti sekä erilaiset neurologiset sairaudet ja vammat. Jalkojen terveydestä hyötyvät kaikki ihmiset, ikään katsomatta, oli sairauksia tai ei.

 Hyvä jalkaterveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa. Toimimme Hämeenlinnan seudulla.